Termeni şi condiţii

Pentru a accesa acest site sau pentru a putea achiziţiona şi instala aplicaţia “X-SPY” trebuie sa acceptaţi urmãtoarele condiţii:

  1. Recunoașteți și sunteți de acord că dețineți telefonul mobil pe care se va instala software-ul.
  2. Aveți acordul expres scris al persoanei care detine/utilizeazã telefonul mobil pe care se va instala software-ul sau aveţi în îngrijire utilizatorul telefonului şi vã este necesarã instalarea aplicaţiei pentru monitorizarea legalã a activitãţii acesteia.
  3. Sunteţi responsabili pentru modul de utilizare al software-ului în concordanţã cu legislaţia în vigoare.
  4. Rãspundeţi pentru orice litigiu , daunã materialã/moralã , violarea corespondenţei sau accesarea farã drept a unor date confidenţiale prin intermediul utilizãrii aplicaţiei “X-SPY”.
  5. Comercializarea aplicaţiei este legalã. Nu susţinem şi nu vã îndrumãm sã folosiţi aplicaţia în scopuri ilegale ; ca drept urmare reprezentanţii şi distribuitorii noştri nu pot fi reponsabili pentru utilizarea aplicaţiei în asemenea circumstanţe.

 

               X-SPY este conceput pentru monitorizarea copiilor , salariaţiilor sau pentru recuperarea datelor de pe telefon în cazul în care îl pierdeţi sau vã este furat. Aveţi obligaţia de a notifica în scris utilizatorul telefonului de existenţa software-ului şi de funcţiile acestuia. Instalarea aplicatie X-SPY pe telefonul altor persoane fara instiintarea acestora este considerate o activitate ilegala de care utilizatorul aplicatiei este direct responsabil. Nu ne asumam raspunderea privind faptele delicte realizate prin intermediul acestui software si nu sustinem asemenea fapte! Este responsabilitatea utilizatorului final sa cunoasca si sa respecte legislaţia în vigoare privind interceptarea sau monitorizarea fãrã drept a unei persoane. Dacã nu sunteţi sigur de urmarea acţiunilor dvs , vã rugãm sã consultaţi un avocat înainte de a folosi aplicaţia “X-SPY”.
Ne rezervãm dreptul de a înregistra conversaţiile telefonice între personalul acestui site şi potenţialii clienţi. De asemeni ne rezervãm dreptul de a nu vã comercializa aceastã aplicaţie în cazul în care din discuţia telefonicã reiese cã sunteţi interesaţi sã o utilizaţi în scopuri ilegale.
Prin acceptarea acestor termeni şi condiţii deveniţi total responsabil de modul în care utilizaţi aplicaţia X-SPY.