X-SPY

Compatibil cu toate telefoanele care au un sistem de operare – ANDROID IOS , Symbian , Windows Phone etc , acest software "spion" a fost creat pentru monitorizarea , interceptarea si localizarea copiilor si a angajatilor prin intermediul telefonului intr-un cadru legal.

X-SPY este o aplicatie flexibila si discreta datorita functiilor de control de la distanta al aplicatiei , a modului "hidden" si a posibilitatii de a muta aplicatia pe alte telefoane compatibile.

Cu o complexitate de functii software-ul X-SPY va permite interceptarea si inregistrarea mesajelor text , a apelurilor si a discutiilor ambientale , localizarea telefonului , urmarirea activitatii online si a continutului media din telefonul spionat.

Din acest motiv instalarea aplicatie X-SPY pe telefonul altor persoane fara instiintarea acestora este considerate o activitate ilegala de care utilizatorul aplicatiei este direct responsabil.

Mai jos va sunt prezentate functiile aplicatiei si modul de functionare al acestora. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Notificare registru apeluri telefon spion X-SPY vã trimite registru cu toate apelurile efectuate şi primite pe telefonul spionat , precum şi numele persoanelor contactate , ora data şi durata apelurilor.
Interceptare SMS-uri Software-ul spion instalat pe telefonul urmãrit vã trimite conţinutul mesajelor text primite sau expediate şi informaţiile aferente: ora , data , numerele de telefon şi contactele. Astfel puteţi controla limbajul folosit de copilul dvs. şi persoanele cu care acesta intrã în contact.
Interceptare Apeluri Acest program spion vã permite sã ascultaţi conversaţia apelurilor telefonice în timp real şi de oriunde. Este cea mai importantã funcţie pentru monitorizarea copilului sau a angajatului dvs.
înregistrare Apeluri Inregistrarea convorbirilor se face în mod discret şi periodic sunt expediate catre dvs. ca fişiere audio prin e-mail sau pe un cont de server alaturi de numerele şi numele persoanelor apelate , durata şi ora apelurilor. Astfel puteţi controla modul de lucru al angajaţilor dvs, testaţi responsabilitatea acestora şi preveniţi eventualele scurgeri de informaţii.
Ascultare / interceptare ambientalã Aceastã funcţie mai este denumitã şi ” microfon spion ”. De pe telefonul dvs. puteţi asculta ce se întamplã în camera în care este aplasat telefonul spion prin activarea microfonului în mod discret. Software-ul X-SPY vã ajutã sã urmãriţi activitatea zilnicã a copilului dvs.
înregistrare microfon telefon spion Se activeazã în mod discret microfonul telefonului urmãrit şi se înregistreazã toate conversaţiile purtate în jurului telefonului. Aceste înregistrãri sunt expediate ca fişiere audio cãtre dvs prin e-mail sau stocate pe un cont de server la care doar dvs aveţi acces.
Localizare telefon – urmãrire prin GPS Aceastã funcţie vã permite sã urmãriţi telefonul respectiv prin GPS. Puteţi afla locaţia exactã a telefonului la orice orã , dar şi traseul persoanei urmãrite. De asemeni datele sunt stocate pe e-mail sau server. Cu ajutorul acestei funcţii aflaţi locaţia şi traseul copilului sau puteţi urmãri angajaţii prin GPS în timpul programului de lucru.
Mutarea aplicaţiei “X-SPY” pe alt telefon Aceastã funcţie permite dezactivarea aplicaţiei de pe telefon şi activarea pe altul. Nu este posibilã rularea aplicaţiei concomitent pe douã sau mai multe terminale cu acelaşi cod de activare!
Interceptare E-mail telefon Toate e-mailurile primite şi expediate pe telefon - implicit conţinutul , adresele , ora şi data acestora – vã sunt trimise dvs pe adresa de e-mail stabilitã sau pe contul de server. Vã ajutã în monitorizarea şi schimbul de informaţii între angajaţii dvs şi clienţi.
Monitorizarea activitaţii reţelelor de socializare Aceastã funcţie vã permite sã spionaţi / monitorizaţi activitatea copiilor pe: FACEBOOK , WhatsApp , Line , Skype , Viber , WeChat , iMessage etc. Primiţi informaţii privind pozele primite/expediate , discuţiile acestora prin intermediul aplicaţiilor de socializare.
Monitorizarea navigãrii pe internet Software-ul spion vã transmite un registru cu toate paginile web accesate , ora şi data , paginile salvate pe telefon etc. Aceastã funcţie este vitalã pentru o supraveghere atentã a minorilor şi restricţionarea acestora.
Activarea camerã telefon spion Vã permite accesarea camerei telefonului şi fotografierea în mod secret de la distanţã. Pozele sunt expediate ulterior dvs prin e-mail sau sunt stocate pe contul dvs. de server. Astfel testaţi sinceritatea copilului dvs. şi aflaţi activitãţile reale pe care acesta le desfãsoarã.
Agenda telefonicã – Contacte Toate contactele nou înregistrate pe telefonul spion sunt preluate de aplicaţia X-SPY şi expediate dvs. cu toate informaţiile aferente. Astfel puteţi afla cercul de prieteni în care se aflã copilul dvs.
Notiţe – Notes Notiţele create de utilizatorul telefonul spion vã sunt expediate dvs. Primiţi conţinutul acestora şi data când au fost creat.
Evenimente ( calendar ) Cu aceasta aplicaţie spy urmãriţi ce întalniri / evenimente a plãnuit copilul dvs.
Registru aplicaţii instalate Sunteţi notificat cand o aplicaţie nouã este instalatã pe telefonul spionat. Multe aplicaţii pentru telefon sunt interzise minorilor sau pot avea un impact emoţional puternic asupra acestora. Aceastã funcţie vã ajutã sa urmãriţi ce aplicaţii sunt instalate pe telefonul urmãrit , indiferent daca sunt ascunse sau şterse ulterior.
Alertã schimbare cartelã SIM X-SPY este un program de urmãrire / interceptare / localizare a telefonului mobil ca şi dispozitiv şi nu este influenţat de schimbarea numerelor de telefon. Vã notificã când o cartelã nouã este introdusã în telefonul urmãrit şi vã furnizeazã numãrul de telefon. Astfel utilizatorul telefonului este interceptat indiferent de cartela utilizatã.
Preluare fişiere media – AUDIO / FOTO / VIDEO Cu aceastã funcţie aveţi acces de la distanţã la conţinutul multimedia stocat pe telefonul spionat. Vã sunt trasferate pozele şi inregistrarile audio şi video capturate de copilul dvs.
Wallpaper Primiţi notificãri privind schimbarea imaginilor de fundal ale telefonului urmãrit.
Control de la distanţã al aplicaţiei Toate funcţiile aplicaţiei X-SPY pot fi activate/dezactivate sau modificate de la distanţã prin intermediul unor comenzi farã sã aveţi acces fizic la telefonul urmãrit.
Mod ”hidden” – ascunderea aplicaţiei X-SPY Aceastã funcţie permite aplicaţiei sa ruleze într-un mod invizibil. Daca este activ modul “hidden” nu poate fi gãsitã în aplicaţii instalate şi nici nu este vizibilã iconiţa aferentã. Poate fi gãsitã introducând un cod cunoscut doar de dvs.